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GIL MUÑOZ, Rocío et al.:"Linking Grape Cell Wall Composition and Phenolic Release to Wine Quality: Effects of Methyl Jasmonate-Loaded Chitosan Nanoparticles in Monastrell"

GIL MUÑOZ, Rocío et al.:"Linking Grape Cell Wall Composition and Phenolic Release to Wine Quality: Effects of Methyl Jasmonate-Loaded Chitosan Nanoparticles in Monastrell"

2025 | PUBLICACIÓN | EQUIPO DE ENOLOGÍA Y VITICULTURA | ENOLOGÍA Y VITICULTURA  | NANOTECNOLOGÍA Volver


Autor: Gil-Muñoz, R.; Moreno-Olivares, J.D.; Giménez-Bañón, M.J.; Pérez-Cuadrado, J.J.; Quílez-Simón, M.; Pérez-Álvarez, E.P.; Garde-Cerdán, T.; Pérez-Prieto, L.J.; Lozano-Pérez, A.A.

Impresor: MDPI

Nº Páginas: 22      

Acceso Abierto:

URL: https://doi.org/10.3390/plants14243817