Publicaciones IMIDA
Atrás
GIL MUÑOZ, Rocío et al.:"Linking Grape Cell Wall Composition and Phenolic Release to Wine Quality: Effects of Methyl Jasmonate-Loaded Chitosan Nanoparticles in Monastrell"
GIL MUÑOZ, Rocío et al.:"Linking Grape Cell Wall Composition and Phenolic Release to Wine Quality: Effects of Methyl Jasmonate-Loaded Chitosan Nanoparticles in Monastrell"
2025 | PUBLICACIÓN | EQUIPO DE ENOLOGÍA Y VITICULTURA | ENOLOGÍA Y VITICULTURA | NANOTECNOLOGÍA Volver
Autor: Gil-Muñoz, R.; Moreno-Olivares, J.D.; Giménez-Bañón, M.J.; Pérez-Cuadrado, J.J.; Quílez-Simón, M.; Pérez-Álvarez, E.P.; Garde-Cerdán, T.; Pérez-Prieto, L.J.; Lozano-Pérez, A.A.
Impresor: MDPI
Nº Páginas: 22
Acceso Abierto: Sí
URL: https://doi.org/10.3390/plants14243817