Publicaciones del Equipo de Riego y Fisiología del estrés
- Navarro J.M., P. Botía. Pérez-Pérez J.G. 2014. Analysis of the changes in grapefruit quality produced by deficit irrigation treatments. Food Chemistry, 175:329-336
- Romero, P., Pérez-Pérez, J.G.; Del Amor, F.M., Cutillas, A., Dodd, I.C.; Botía, P. 2014. Partial root zone drying exerts different physiological responses on field-grown grapevine (Vitis vinifera cv. Monastrell) in comparison to regulated deficit irrigation. Functional Plant Biology. 41:1087-1106
- Pérez-Pérez J.G., García-Sánchez F., Robles J.M., Botia P. 2015. ‘Star Ruby’ grapefruit and ‘Clemenules’ mandarin trees grafted both on ‘Cleopatra’ mandarin rootstock show different physiological and agronomical responses to irrigation with saline water. Irrigation Science. 33(3):191-204
- Inyección múltiple de fertilizantes en fertirrigación. Inyección continua directa.
- Productos específicos para fertirrigación y acidificación de disoluciones nutritivas.
- Reuse of treated municipal waste waters for cultivation in artichoke crop.
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